Team

Hanne De Wulf is osteopaat en vroedvrouw. Na haar opleiding tot vroedvrouw wou ze zwangere vrouwen, jonge moeders en baby's nog beter kunnen helpen. Daarom besloot ze osteopathie bij te studeren. Door de combinatie van beide diploma's is de zorg rondom zwangerschap en geboorte voor Hanne een ware passie geworden.


Tijdens de opleiding osteopathie werkte Hanne als vroedvrouw op de materniteit van het ziekenhuis in Deinze. De ervaring die ze daar opdeed gebruikt ze graag om haar kijk op en aanpak van klachten te optimaliseren.


Hanne volgt constant bijscholingen en extra opleidingen. Zo hoopt ze de beste zorg voor haar patiënten te kunnen aanbieden. Hanne volgde een tweejarige opleiding tot kinderosteopaat in Nederland en legt zich vooral toe op het behandelen van kinderen met slaapproblemen. Daarnaast behaalde ze het diploma van bekkentherapeut volgens de methode van Cecile Röst.


Om een totale zorg aan vrouw, moeder en kind te kunnen aanbieden heeft Hanne samen met enkele collega's, elk met een andere discipline, het gezondheidscentrum voor vrouw, moeder en kind Fly Over opgestart.


Heb je vragen of maak je graag een afspraak, dan kan je Hanne  bellen of mailen.Gevolgde opleidingen en bijscholingen:


* Bachelor in de vroedkunde, Arteveldehogeschool Gent

* Osteopathie, IAO Gent

* Pediatric Osteopathie met Frank De Bakker en Clive Hayden

* Opleiding tot bekkentherapeut volgens de methode van Cecile Röst

* 2-jarige opleiding kinderosteopathie in Nederland

* Opleiding tot slaapcoach aan ICZO 

* Postgraduaat opleiding tongriem en frenectomie

* Baby Sleep Consultant (Nieuw Zeeland)